2024. január 18., csütörtök

Ügyeleten

Mint írtam, anyának lenni nehéz. Ma ismét az ügyeleten vagyunk 20:08 perckor értünk ide. Szerencsére gyorsan behívtak a triázsra, és utána is előre vették. Pont ma 14 hetes az én gyönyörűségem. Ma eleve nyűgös napja volt, sokat ordított, igen nem sírt, ordított. 

Sajnos ö sokat bukik, és a bukásban estére vér lett. Ez nem első eset. Akkor is az ügyeleten voltunk. De most többnek tünt. Behoztuk. Előre is hívták, majd ultrahanggal megnézték, eddig minden rendben. Most várjuk hogy az orvos vissza hívjon. 22:16 van.

Nem elég hogy az ember egyébként is rosszul van lelkileg, ilyenek törnénnek amik nem segítenek. Ha a férjem nem lenne nem is tudom, mit csinálnék. 

22:30 volt az orvos, ultrahang rendben, valószínűleg csak kicsit megpattan egy hajszálér. Orvos szerint csak látványra ijesztő. Már megkaptuk a leletet, de azért csak csinálnak a sarkán egy gyors vérvételt. Ismét várunk. De azért holnap kérünk idöpontot egy gyermek gasztroenterologushoz.

22:43 már a kocsiban és megyünk haza. Vérvétel is rendben. Baba alszik, kicsit nyugodtabb vagyok, de nem sokkal. De ez talán ilyen az ember már sosem nyugszik meg teljesen ha gyereke van. 

Jó éjt mindenkinek, Bethliz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése